‘Hizmetlerimize devam ediyoruz’

Mustafakemalpaşa Belediyesi, kuruluşunun 137. yılını törenle kutladı.

‘Hizmetlerimize devam ediyoruz’

131 mahallesiyle Bursa’nın hizmet alanı en büyük bölgelerinin başında gelen Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kuruluşunun 137. yılı töreni, kutlama yürüyüşü ile başladı.

Yürüyüşe Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediye meclis üyeleri ve daire amirleri ile birlikte belediye personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 137 yaşında bir kurumun mensubu olmakla gurur duyduklarını ifade etti. Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın hizmet ideallerini yeni projelerle yaşattıklarını söyledi.

Mustafakemalpaşa’daki hizmet kervanının yeni atılımlarla sürdüğünü ifade eden Kurtulan, “Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak bu bereketli topraklara hizmet etmenin iftiharını yaşıyoruz.

Hemşehrilerimiz, daha iyi bir Mustafakemalpaşa için bize yetki verdi, bizler de bu sorumluluk duygusuyla hizmetlerimize devam ediyoruz.

Hemşehrilerimizin ideallerini gerçekleştirmek için daha yapacak çok işimiz var. Bir kısım projelerimizi devam ettirirken, bir kısmının da ihalesini sürdürüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X