Hollanda’da ölü bulunan 3 Türk ile ilgili inceleme sürüyor

Hollanda’da 3 Türk’ün bir evde ölü bulunduğu olaya ilişkin incelemenin devam ettiği bildirildi.

Hollanda’da ölü bulunan 3 Türk ile ilgili inceleme sürüyor

Polis, Kuzey Brabant eyaletine bağlı Etten-Leur kentindeki bir evde ölü bulunan 3 kişiden ikisinin kimliğinin tespit edildiğini, üçüncü şahsın kimliğinin belirlenmeye çalışıldığını açıkladı.

Adli tıp uzmanlarının, bugün de olay yerinde çalışmaya devam edeceği kaydedilen polis açıklamasında, üçüncü kişinin teşhis edilebilmesi için parmak izi çalışması yapıldığı ancak bunun da henüz sonuç vermediği belirtildi. Açıklamada, cesetlerin otopsi için morga götürüleceği kaydedildi.

Yetkililer, ölenlerden birinin 41 yaşında erkek, diğerinin ise 9 yaşında kız çocuğu olduğunu açıklamıştı.

Olayın sebebi ve kurbanların kökenleri hakkında henüz resmi açıklama yapmayan polis, hayatını kaybeden kızın annesinin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığını açıkladı. Büyük travma yaşayan 41 yaşındaki annenin psikolojik destek aldığı ve bu aşamada şüpheli olmadığı bildirildi.

Hollanda polisi dün bir ihbar üzerine gittiği Etten-Leur’deki evde üç kişinin cesediyle karşılaşmıştı. Mahallede yaşayan Türkler, kurbanların Türk ve aynı aileden olduklarını belirterek cinayetin aile içi şiddetten kaynaklandığını ileri sürmüştü. 

Önü siyah brandalarla kapatılan evde adli tıp uzmanlarının dün başlayan incelemeleri devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X