Hülya Cup’ta şov sona erdi

4. Podyumpark Hülya Avşar Cup Senior Tenis Turnuvası tamamlandı… Dünyagöz Hastanesi’nin sponsorluğunda Podyum Tenis Kortları’nda 20-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyon renkli görüntülerle tamamlandı.

Hülya Cup’ta şov sona erdi

RECAİ UYSAL

Bu yıl 4.’sü düzenlenen Podyumpark Hülya Avşar Cup Senior Tenis Turnuvası’nda heyecan dindi. Dünyagöz Hastanesi’nin ana sponsorluğunda düzenlenen organizasyonun son günü renkli görüntülere sahne oldu. Podyum Tenis Kortları’nda 20 Eylül’de başlayan ve dün tamamlanan turnuva 16 kategoride gerçekleştirildi. Nefes kesen mücadelelere sahne olan organizasyonda yeni başlayan erkekler kategorisinde Emrah Güneş, kadınlarda Şule Arslan birinci oldu. +25 erkeklerde Egemen Balkan birinciliğe ulaşırken, kadınlarda Emine Dursun zirvede yer aldı. 

ZİRVEYİ BIRAKMADILAR

+35 erkeklerde Emrullah Çiçek, kadınlarda Hande Megrel Cumbul, +40 erkeklerde Ömer Erdoğan, kadınlarda Sevgi Ataç ve +45 erkeklerde Osman Karaman birinci olmayı başardı. +50 erkeklerde Serdar Sakallıoğlu’nun birinci olduğu turnuvada +50 kadınlarda Seher Göktaş, +55 erkeklerde Nail Ketenci, +35 çift erkeklerde Oğuz Dedeoğlu-Hakan Şeremet, kadınlarda Sevgi Ataç-Sema Akdoğan, +45 çift erkeklerde Hasan Ataç-Tansel Güven ve +35 karışık çiftlerde Cansel Öztoprak-Hande Megrel Cumbul ikilisi şampiyonluğa ulaştı.

avsar3.jpg

Podyum Tenis Kortları’nda 20-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyon sonunda Dünyagöz Hastanesi Müdürü Ayhan Okutur ve Op. Dr. Tamer Haytoğlu Hülya Avşar’a teşekkür çiçeği ve gözlük hediye ederken, Podyumpark tarafından turnuvaya katılan herkese adına İzmir’de geçtiğimiz ay çıkan yangında yok olan ormanlar için 10’ar adet fidan dikilirken, Hülya Avşar da Dünyagöz Hastanesi Müdürü Ayhan Okutur’a fidan dikim belgesini takdim etti.

avsar2.jpg

Turnuva sonunda Hülya Avşar-Korhan Akın ikilisi ile Tamer Haytoğlu-Muazzez Demirci ikilisi gösteri maçında karşı karşıya gelirken, müsabakayı 6-4 ve 6-3’lük setlerde Hülya Avşar-Korhan Akın ikilisi kazandı.

avsar4.jpg

Turnuva sonunda dereceye girenlere kupalarını Hülya Avşar verirken, +40 yaş erkeklerde zirveye çıkan Bursaspor’un şampiyon kaptanı Ömer Erdoğan da kupasını aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X