Huzurevinde sıcak buluşma

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında, Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Huzurevinde sıcak buluşma

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Yaşlılar Haftası kapsamında Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ile birlikte öğle yemeğinde huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Bozbey, onlarla bir süre sohbet etti.

Başkan Mustafa Bozbey, günün anısına huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler de verdi. Başkan Bozbey’i alkışlarla karşılayan huzurevi sakinleri de, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Bozbey’e teşekkürlerini iletti.

Olgun gençlerin güzel vakit geçirebilmeleri ve onlara en iyi hizmeti sunabilmeleri için çalıştıklarını ifade eden Başkan Bozbey, “Her yaşanmışlık bir tecrübedir. Sizler,  büyüğümüz olarak bu tecrübelerinizi bizlere aktardınız. Bizler de, sizlerden almış olduğumuz bu bayrağı, gelecek nesillere aktaracağız” şeklinde konuştu. 

Huzurevi sakinlerinin elini öpen Başkan Mustafa Bozbey, isteyenlerle fotoğraf da çektirerek günün anısını yaşattı. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X