Hyundai İnallar’dan avantajlarla dolu servis kampanyası!

Hyundai İnallar, kış mevsimini yavaş yavaş geride bıraktığımız bugünlerde aracını kontrol ettirmek isteyen Hyundai sahiplerine avantajlarla dolu servis kampanyası sunuyor.

Hyundai İnallar’dan avantajlarla dolu servis kampanyası!

Hyundai İnallar, 31 Mart 2018 tarihine kadar geçerli olmak üzere, Hyundai sahiplerinin yararlanabileceği avantajlı bir servis kampanyası düzenliyor.

Kampanya dahilinde, araç sahipleri ücretsiz check-up imkanından yararlanırken aynı zamanda 700 TL ve üzeri bakım harcaması yapan Hyundai sahipleri, 100 TL değerinde Migros alışveriş kartına da sahip olacaklar. Araçların en önemli donanımlarından biri olan aküler de kampanya dahilinde ücretsiz kontrol edilecek. Değişimin gerekli olması halinde ise yüzde 20 parça indirimi yapılıyor. Ayrıca dört adet lastik alımlarında da 100 TL nakit indirimi var. KDV dahil 265 TL’den başlayan Blue Bakım ve parça paketlerinde avantajlı fiyatların yanı sıra Hyundai İnallar Plaza’yı ziyaret eden araç sahipleri yepyeni Hyundai modellerini de test etme şansına sahip olacaklar.

Konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler İzmir Yolu üzerinde bulunan Hyundai İnallar’ı ziyaret edebilirler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X