İbrahim Üzülmez gelmek istiyor

Gençlerbirliği’ni Süper Lig’e çıkaran genç teknik adam, Bursaspor’daki gelişmeleri yakından takip ediyor. 

İbrahim Üzülmez gelmek istiyor

Pazar günü yapılacak Genel Kurula odaklanan Bursaspor’da tek başkan adayı Mesut Mestan, pazartesi günü göreve resmen başlayacak. Bu süreç içersinde kulübün mali yapısıyla ilgili bilgiler alan, teknik adam ve futbolcu konusunda da girişimlerde bulunan Mestan’ın özellikle takımın başına kimin getireceği merak ediliyor. Son olarak Gençlerbirliği’ni Spor Toto Süper Lig’e çıkaran İbrahim Üzülmez’in ise   Bursaspor’a gelmek istediği belirtildi. 

BÜLENT UYGUN’DA YOKLUYOR

Yeşil beyazlı kulüpteki gelişmeleri yakından takip eden genç teknik adamın, menajerler aracılığıyla haber gönderdiği de bildirildi. Başkan adayı Mesut Mestan’ın da listesindeki teknik direktör adaylarından biri olan İbrahim Üzülmez, bilindiği gibi Gençlerbirliği’nden ayrıldıktan sonra Kasımpaşa’yla anlaşmaya varmış ancak yaşanan sorunlar nedeniyle mukavele iptal edilmişti.  Bu arada Bülent Uygun’da gelmek için Bursaspor’a haber gönderdiği ifade edildi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X