İbrahim Yerli cinayetinde flaş gelişme!

Orhangazi’de İşadamı Yılmaz Yerli’nin oğlu İbrahim Yerli’nin öldürülmesi ile ilgili olarak gözaltında tutulan genç çift polisin geniş güvenlik önlemleri altında Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden alınarak Orhangazi Adliyesine getirildi.

İbrahim Yerli cinayetinde flaş gelişme!

Güvenlik nedeniyle Sabah 07:00 sıralarında Adliye’nin garaj bölümünden adliyeye sokulan karı koca Orhangazi Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarılacak.

Orhangazi’de 23 Şubat günü Orhangazi’de Kale bölgesindeki bir arazide cesedi bulunan işadamı Yılmaz Yerli’nin oğlu İbrahim Yerli’nin öldürülmesi olayı ile ilgili olarak aynı gün gözaltına alınan Ö.D. (28) ile karısı M.D.(26) Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet bürosundaki 3 günlük gözaltı süresinin ardından sabah erken saatlerde Orhangazi Adliyesi’ne getirildi. Sabah 06:00’da Bursa Emniyet müdürlüğünden geniş güvenlik önlemleri altında çıkarılarak önce sağlık raporuna götürüldü.

Ardından Orhangazi Adiyesi’ne getirilen karı koca Ö.D. ve M.D. Orhangazi Adliyesi’nde yine polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında Adliye’nin garaj bölümünden içeri alındı. İki zanlı Orhangazi’de hakim karşısına çıkarılacak. 

Öte yandan 3 gündür gözaltında bulunan Ö.D.’nin ifadesinde suçlamaları kabul etmediği ifade edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X