İçeri girenler hayrete düştü

25 yıldır bir adamın buradan içeriye girdiğini görenler merak içerisinde kaldı ve en sonunda meraklarını gidermek için adamın kapısını çaldılar. Bakın içeriden neler çıktı…

İçeri girenler hayrete düştü

Herkesin farklı konulara ilgisi vardır. Bazıları bahçecilikle, bazıları aşçılıkla bazılarıysa da sporla ilgilenir. Ra Paulette’in ilgisi bunlardan çok farklı. ABD’nin New Mexico eyaletinde 25 yıldır bir mağarada yaşayan adam yıllar sonra yaşadığı yeri insanlara gösterdi.

icerik1-005.jpg

25 yıl boyunca Paulette kendisini dünyadan soyutladı. Tek arkadaşı köpeğiydi. ‘Neden?’ dediğinizi duyar gibiyiz. Nedeni son derece basit. Paulette sanata aşık.

icerik2-002.jpg

Mağaranın içinde harika bir işe imza atmış. Kumtaşlarının üstüne yaptıkları büyüleyici. Yıllar sonra ilk kez insanların yaşadığı mağaraya girmesine izin verdi. Mağaranın içini görenler büyülendiler.

icerik3-003.jpg

Mağaranın içindekileri görünce insan kendisini rüyada sanıyor. Ra Paulette sadece yaşadığı mağaranın içini değil düzinelerce mağaranın içini de sanat harikasına çevirmiş.

icerik4-005.jpg

Mağaraların içinde yatak ve su da var. Paulette ne mühendis ne de mimar. Sadece tutkusunu takip ediyor.

icerik5-002.jpg

Kendisine sanatı bir takıntı haline getirip getirmediği sorulduğunda, “Oyuncaklarla oynayan bir çocuk takıntılı mıdır? Sevdiğiniz şeyi yapıyorsanız buna takıntı diyemeyiz” dedi.

icerik6.jpg

icerik7.jpg

icerik8.jpg

 

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X