İddialı dizi büyük şok yaşadı! Final mi yapıyor?

Geçtiğimiz sezon Pazar akşamları yayınlanan Kardeş Çocukları dizisi, 2. sezonunda Salı akşamlarına alındı. Dizinin 18. bölümü 17 Eylül Salı akşamı izleyicilerle buluştu.

İddialı dizi büyük şok yaşadı! Final mi yapıyor?

İkinci sezona büyük umutlarla başlayan Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Murat Daltaban, Afra Saraçoğlu, Berkay Hardal gibi isimleri kadrosunda buluşturan Kardeş Çocukları dizisi reytinglerde büyük şok yaşadı..

Totalde 2.75 reyting ve 8.08 izlenme payı elde eden dizi ancak 12. sırada kendisine yer bulabildi. Kimse Bilmez bu kategoride 2. olurken, Kanal 7’nin Yemin dizisi 9. olarak Kardeş Çocukları’nı geçti.

AB grubunda 2.95 reyting ve 8.74 izlenme payı ile 8. sırada yer alan dizi, Kimse Bilmez’in gerisinde kaldı ama Yemin dizisini geçti…

Kardeş Çocukları, ABC1 grubunda ise 3,16 reyting ve 8.72 izlenme payı elde etti.
 


 

Sonuç olarak, Kardeş Çocukları dizisi için yapılan bunca yatırım, ortaya konan büyük oyunculuk, hikayenin çeşitlilği,  başarılı oyuncu kadrosuna rağmen alınan bu reytingler şoke edici oldu.

Kardeş Çocukları, EDHO dönünce ve farklı dizilerle ekran çeşitlenince bu reytingleri bile bulamaz ise durum kritik demektir.

Bu sonuçlardan sonra Star TV, nasıl bir karar alacak? Reytinglerde beklediğini bulamayan dizi final yapar mı? Sorularını akıllara getirdi.

17 Eylül Salı gününün en çok izlenen 10 programı:

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X