İddialı dizinin banyo sahnesi sosyal medyayı salladı!

Fox ekranlarının yeni aşk ve gençlik dizisi Her Yerde Sen son bölümündeki banyo sahnesi ile sosyal medyanın diline düştü.

İddialı dizinin banyo sahnesi sosyal medyayı salladı!

Her Yerde Sen dizisi Fox TV’nin en yeni dizilerinden biri oldu. Sımsıcak, eğlenceli ve komik senaryosu ile daha ilk bölümden izleyiciden tam not alan dizinin bir sahnesi ise sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi bile.
 

her-yerde-sen-4844-galeri-resim-608-we7r

Başrollerinde genç yetenekler Furkan Andıç ve Aybuke Pusat’ın olduğu, aynı evde yaşamak zorunda kalan ikilinin başından geçenlerin anlatıldığı dizi yaz aylarının en iddiaları dizileri arasına hızlı bir giriş yaptı.
 

screen-shot-2019-06-25-at-23-9OZo

28 Haziran cuma akşamı 3. bölümü ile ekrana gelecek dizinin son bölümünde yaşananlar ise çok konuşuldu sosyal medya banyo sahnesi ve Selin’in Demir’e verdiği ayar ile çalkalandı.
 

screen-shot-2019-06-25-at-23-rRVE

SAHNEDE NELER YAŞANDI?

her-yerde-sen-4839-galeri-resim-14a-0rZn

Aynı evde yaşamak zorunda olan Selin ve Demir her ne kadar birbirlerinden hoşlanmıyor gibi davransalar da aslında ilk görüşte birbirlerinden etkilendiler. Demir’in banyoda olduğunu bilmeyen Selin kapıyı çalmadan içeri dalında Demir’in pek de uygun olmayan bir halde yakaladı.
 

her-yerde-1-TCeB_cover

Selin, olayın şaşkınlığı içerisinde hiç bir şey görmedim diyerek gözlerini kapatsa da Demir’in kaslı vücuduna bakmaktan kendini alamadı. Sizin orada kapı yok mu diyerek Selin’e çıkışan Demir ise aldığı ayar ile banyoda kalakaldı. Ben senin bu halini görmek zorundayım, ne o öyle her yerin kas diyen Selin artık kadınlar kas değil zeka arıyor diyerek son golü de Demir’e attı.
 

her-yerde-sen-4844-galeri-resim-7f3-FAR3
 

Selin’in kendisinden etkilendiğini hisseden Demir ise bozuntuya vermeden banyodan çıkar. Dizinin bu bölümü ise birçok izleyici tarafından Erkenci Kuş’un Can Yaman’ı na gönderme olarak yorumlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X