İdris Sevinç adaylığını açıkladı

Mevcut Başkan, yepyeni bir listeyle göreve talip oldu.

İdris Sevinç adaylığını açıkladı

Divan Başkanlık Kurulu’nun 26 Haziran Salı günü Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda gerçekleştirilecek olan genel kurulu öncesinde mevcut başkan İdris Sevinç, düzenlediği basın toplantısında adaylık açıklaması yaptı ve ekibini tanıttı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan İdris Sevinç, şu ifadelere yer verdi: ‘Geçmiş dönemdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bursa’ya mal olmuş değerli isimlerle yola devam etme kararı aldık.

İnşallah şu geçtiğimiz süreçten çok daha farklı boyutlarda Bursasporumuza, Allah nasip eder de seçilirsek, hizmetler vereceğimize inanıyorum.’ 

GÖREVE TALİBİZ

’26 Haziran’da yapılacak genel kurulda bu göreve talibiz. Hayırlara vesile olacaksa şayet Allah bu görevi bizlere nasip etsin. Aday arkadaşlarımız varsa listelerini 23 Haziran Cumartesi (bugün) saat 13.00 ile 15.00 arasında teslim etmesi gerekiyor.’ İdris Sevinç’in listesi şu isimlerden oluşuyor; ASİL: Haluk Sivri, Şükrü Akyollu, İbrahim İtem, Sinan Oral, YEDEK: Caner Sungur, Abdullah Erdem, Sevnur Balcı, Alper Öncel, Erdem Aydın.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X