İfadesi ortaya çıktı: Nikahlı eşimi kimse alamaz

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Baruthane Mahallesi’nde dün gece 5 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın ardından gözaltına alınan şüpheli Efkan A., olayın, eşinin ağabeyi tarafından götürülmek istenmesi üzerine çıktığını ileri sürdü.

İfadesi ortaya çıktı: Nikahlı eşimi kimse alamaz

İddiaya göre, dün gece Baruthane Mahallesi Yüksel Sokak’ta yaşayan Efkan A. ile eşi Sevinç A. arasında tartışma yaşandı.

Durumu öğrenen Sevinç A’nın ailesi ile Efkan A’nın ailesi arasında bıçaklı ve sopalı kavga çıktı.

Olayda, Sevinç A’nın yakınlarından Dilshad S, Maksut Z, İsrail Z, Rüstem M. ile Efkan A’nın annesi Nazire A, vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklama ve darp sonucu yaralandı. 

Çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Dilshad S, Maksut Z. ve İsrail Z. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Rüstem M. ve Nazire A. da Muradiye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Maksut Z’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Efkan A, kardeşi Gökhan A. ve babası Mirzat A. ekiplerce polis merkezine götürüldü.

iki-aile-arasinda-baltali-ve-bicakli-kavga-5-yarali-3-gozalti_2941_dhaphoto1.jpg

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili gözaltına alınan Efkan A. sorgusunun tamamlanması üzerine adliyeye sevk edildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Efkan A.’nın ilk ifadesinde tartıştığı eşi Sevinç A.’nın evden ayrılmak istediğini kendisinin ise izin vermediğini anlatarak, “Eşim Sevinç, abisine kavga ettiğimizi anlatmış. Evde oturduğumuz sırada pencereler kırıldı. Cama çıktığımda yanında yakınları olan eşimin abisi Maksut Zololdinov, elindeki baltayı göstererek, aşağı inmemi söyledi. İnmedim onlar da kapıyı kırıp, içeri geldi. ‘Eşimi götüreceklerini’ söylediler. Tartışmaya başladık, sonra elindeki bıçağı ve baltayı bana savurdu, ben de mutfaktan aldığım bıçak ile saldırdım. Sevinç, nikahlı eşim. Nikahlı eşimi,  kimse benden alamaz. Pişman değilim” dediği öğrenildi.

iki-aile-arasinda-baltali-ve-bicakli-kavga-5-yarali-3-gozalti_2941_dhaphoto2.jpg

YARALILARIN DURUMLARI İYİ

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Dilshad Suleymanov, İsrail Zuzlayev, Rüstem Mecit ve Nazire Avcı’nın sağlık durumlarının iyi olduğu, Maksut Zololdinov’un ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X