İhracatçılardan Demokrasi ve Milli Birlik Fidanlığı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde düzenlenen anma töreninde, TİM Demokrasi ve Milli Birlik Fidanlığı’na şehitler için fidan dikimi gerçekleştirildi.

İhracatçılardan Demokrasi ve Milli Birlik Fidanlığı

15 Temmuz’da Türkiye’nin birlik, beraberliği ve ülkenin bekası adına gözünü kırpmadan şehit düşen her kahraman adına bir çınar fidanı dikilirken, her fidanın yanına da şehide dair bilgiler ve şehitleri ölümsüzleştiren hayat hikayelerinin yer aldığı karekodlu plakalar yerleştirildi. TİM Başkanı İsmail Gülle, ”Şehitlerimiz için diktiğimiz fidanlar; yine gölgesinde büyüyecekleri bayrağımızın altında, şehitlerimizin hatırasını ilelebet yaşatacaktır” ifadesini kullandı.

Türkiye demokrasisi ve ekonomisinin bugün ulaştığı noktada Türk halkının destansı kahramanlığının payının büyük olduğunun altını çizen Gülle, ”Artık Türkiye 15 Temmuz’dan önceki Türkiye değil. Darbeyi, çıplak elleri ile püskürten, şehadeti şeref sayarak ölümün üzerine giden bu milleti, yolundan döndürecek hiçbir güç yok…

Artık Türkiye, vatandaşından iş dünyasına, siyasete ve ordusuna kadar milli iradenin tüm süreçlerde hakim olduğu, gelecekte içeriden ve dışarıdan kimsenin, Türkiye’nin geleceğine ve kaderine müdahale etmeye cesaret edemeyeceği, bir döneme girmiştir” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X