İhtisas’ın yükünü ‘Şehir Hastanesi azaltacak’

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, mayıs ayında açılması planlanan Şehir Hastanesi ile Yüksek İhtisas Hastanesi’nin yükünün azalacağını söyledi.

İhtisas’ın yükünü ‘Şehir Hastanesi azaltacak’

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Esgin, Başhekim Muhammed Güzelsoy’dan bilgi aldı. Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne günde 35 bin civarında insanın girip çıktığını ve 200 poliklinikte günde yaklaşık 15 bin dolayında hastaya acil dahil poliklinik hizmet verildiğini ifade eden Esgin, “Bursa’da çok önemli bir yerde olan ve 3’ncü basamak sağlık hizmeti sunan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin günlük acil servis ile birlikte 15 bin civarındaki poliklinik hastaya hizmet veriyor” dedi. 

“BU BAŞARI TÜRK HALKININ”…

Mayıs ayından sonra Bursa’nın batısında açacağımız şehir hastanesi ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi’ndeki yoğunluk yükünün de azalacağını vurgulayan Esgin, “Fedakarca çalışan sağlık personelimize, idari kadromuza ve başhekimimize teşekkür ediyorum.

Şehrimizin ağırlıklı olarak Osmangazi, Yıldırım, Kestel, Gürsu ve diğer ilçelerimize hizmet veren hastanemizin daha ileri hizmet vermesi için her türlü gayreti göstereceğiz. Sağlık sistemimizde hasta memnuniyetimiz yüzde 39’lardan yüzde 77’lere bu oran ilerlediyse burada bir başarı öyküsü vardır. Bu başarı Türk halkının başarısıdır” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X