İhtiyaç sahiplerine belediyeden destek

İlçe merkezi ile kırsalda yer alan 85 mahalledeki ihtiyaç sahiplerini tek tek belirleyen Karacabey Belediyesi, mağdur durumdaki vatandaşların evlerinde baştan aşağı fiziki onarımlar gerçekleştiriyor. 

İhtiyaç sahiplerine belediyeden destek

Karacabey Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve mağdur durumdaki vatandaşların evlerinde, baştan aşağı fiziki onarımlar gerçekleştirirken, ayrıca bu evlerin temizlenmesi ve yiyecek, yakacak gibi ihtiyaçlarını da karşıladığı belirtildi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediyenin bu tarz sosyal sorumluluk projelerini artırarak sürdürmeye devam edeceğini dile getirdi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik projelerini yaklaşık 3,5 yıldır sürdürdüklerini belirten Özkan, Esentepe’deki aşevi binasını da kısa sürede hizmete alacaklarını ifade etti.

Karacabey’e Sosyal Hizmet Merkezi kazandırılması için gerçekleştirdikleri görüşmelerin de sonuçlarını aldıklarını kaydeden Ali Özkan, Sosyal Hizmet Merkezi’nin de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü tarafından önümüzdeki bir ay içinde hizmete alınacağını bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X