İki katlı bina alev alev yandı

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde iki katlı binada çıkan yangında mahalleliye korkulu anlar yaşattı.

İki katlı bina alev alev yandı

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Altınışık Caddesi üzerinde Zülkarni Sert isimli kişiye ait olan iki katlı binada, iddialara göre kombinin tutuşması üzerine yangın çıktı. Yangını hemen fark eden aile üyeleri kendilerini evden dışarıya atmayı başardı. 

Yangını gören mahalle sakinleri hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Mahalleliye korkulu anlar yaşatan yangın kısa sürede büyüdü. Binanın tamamını saran alevler, çevre evlere de sıçrama riski oluşturunca mahalle halkı, yangın yerine gelen itfaiye ekiplerinin yetersiz kaldığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın, çevredeki evlere sıçramadan söndürülürken, yangın yerine gelen Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, yangın hakkında bilgi alarak, ev sahibi ile görüştü.

Mahalle halkını sokağa dökerek, korkulu dakikalar yaşamasına sebep olan yangında, her hangi bir can kaybının olmaması sevindirdi.

Yangın alanında güvenlik önlemlerini alan polis ekipleri, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X