‘İkinci atılım dönemini başlatacağız’

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, “12 yıl birinci atılım dönemimizi atlattık. Birinci dönüşümü, hamleyi yaptık. 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’de ikinci atılım dönemini başlatacağız” dedi.

‘İkinci atılım dönemini başlatacağız’

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, “12 yıl birinci atılım dönemimizi atlattık. Birinci dönüşümü, hamleyi yaptık. Ama bu yetmez, ikinci bir hamleye ihtiyacımız var. Allah’ın izniyle 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’de ikinci atılım dönemini başlatacağız” dedi.

Bingöl’de temaslarını sürdüren Bakan Yılmaz, AK Parti Bingöl İl Başkanlığı’nda düzenlenen teşkilat bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti’nin sıradan bir parti değil Türkiye partisi olduğunu vurgulayarak, çok hayırlı bir davaya hizmet ettiklerini söyledi.

“AK Parti dünya ölçeğinde artık marka haline gelmiş bir parti”

AK Parti’nin geçen 12 yılda çok önemli hizmetler yaptığına işaret eden Yılmaz, şunları dile getirdi:

“Çok hayırlı bir davaya hepimiz hizmet ediyoruz. Gerek parti gerek ülke olarak hepimiz çok önemli bir görev icra ediyoruz. AK Parti sıradan bir parti değil. AK Parti ülkemizin medeniyet birikimi üzerine inşa edilen, çok önemli işler başarmış bir parti. Belli bir kesimin, bölgenin partisi değil, Türkiye’nin her yerinde olan adeta tek parti. Diğer partilere bakıyorsunuz ya bir bölgeye hitap ediyor ya beli bir kesime hitap ediyor. Ancak AK Parti bütün renkleriyle ülkeyi kucaklayan bir parti. AK Parti dünya ölçeğinde artık marka haline gelmiş bir parti.”

“AK Parti 12 yılda gerçekten ülkeyi bir yerden alıp, başka bir yere taşıdı” diyen Yılmaz, demokraside çok ciddi adımların atıldığını, başörtüsü yasağının kaldırılmasından, anadilin serbestleşmesine ve sivil yönetimin güçlendirilmesine kadar çok önemli adımların atıldığını vurguladı.

Yılmaz, “AK Parti ekonomide ülkeye adeta bir sıçrama yaptırdı. 3 bin 500 dolar kişi başı gelir 10 bin 500 dolara çıktı. Partimiz her bakımdan ülkeyi çok büyük ekonomiyle buluşturdu” diye konuştu.

“Türkiye’de ikinci bir atılım dönemi başlatacağız”

Yılmaz, 7 Haziran’daki genel seçimlerin son derece önemli olduğuna işaret ederek, bu seçimle yeni bir dönemin başlayacağını kaydetti.

“12 yıl birinci atılım dönemimizi atlattık. Birinci dönüşümü, hamleyi yaptık. Ama bu yetmez, ikinci bir hamleye ihtiyacımız var. Allah’ın izniyle 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye’de ikinci atılım dönemini başlatacağız” ifadelerini kullanan Bakan Yılmaz, şöyle dedi:

“Biliyorsunuz 2015-2019 yılları arasında herhangi bir seçim yok. Bu dönemde de olsa olsa anayasa ve başkanlıkla ilgili referandumlar olabilir ki inşallah olur. 2015-2019 dönemi Türkiye’nin reform, değişim, her alanda daha ileriye adım atma dönemi olacak. Kaba inşaat bitti şimdi ince işçilik zamanı. Her yeri böyle ince ince dokuma ve kalite zamanı. Her alanda toplumun her kesimine ulaştık. Bu erişim meselesini büyük oranda hallettik. Şimdi daha kaliteli iş yapma zamanı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X