İkinci kez ameliyat olacak

Evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır’ın geçirdiği ameliyatın ardından bir ameliyat daha olacağı öğrenildi.

İkinci kez ameliyat olacak

Pazar günü evinde fenalaşan, kaldırıldığı hastanede beyninde pıhtı attığı anlaşılıp acilen ameliyata alınan Kadir İnanır’ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Ancak doktorların, İnanır’ı bir kez daha ameliyat edeceği öğrenildi.

BİR İŞLEM DAHA OLACAK

Prof. Dr. Yunus Aydın, ünlü oyuncunun halen tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu, bir hafta sonra pıhtı atımına yol açan şah damarındaki plağın temizlenmesi için ikinci kez operasyona alınacağını açıkladı: “Yoğun bakımda tansiyonunu, kalp atımı hızı ve düzenini sağlamaya çalışıyoruz. Bir de belli dozda kan sulandırıcı tedavimiz var. Odasında dinleniyor. Televizyonundan gündemi takip ediyor. İki gün sonra normal odaya alabiliriz. Ama pıhtının kaynağına yönelik bir işlem daha yapacağız. Şah damarında bir plak var, oradan bir daha parça kopmaması için plağı temizleyeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X