İKON16’ya Avrupalı ilgisi

Tetra Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ferik, yenilikçi ve modern mimariyle inşa ettikleri konutlarda satışların oldukça iyi gittiğini belirterek, sadece Türkiye genelinden değil yurt dışından da yoğun ilgi gördüklerini söyledi.

İKON16’ya Avrupalı ilgisi

Ferik, Maya Konut Planlama ve Tetra Mimarlık iş birliğinde Mudanya’nın Burgaz-Altıntaş yolunda hayata geçirilen İKON16 projesine yönelik açıklamalarda bulundu. ‘Sunulanı değil daha fazlasını iste’ sloganıyla insan odaklı bir yaşam tarzı tasarladıklarını ifade eden Ferik, ‘’Proje kapsamında 71 metrekareden 278 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte konutumuz olacak.

21 blok ve 126 dairenin yer alacağı İKON16, 26 bin metrekarelik bir alana sahip. Projemizde 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks kat planlarımız mevcut” dedi.

Projenin göz alabildiğince uzanan yemyeşil ağaçlarla çerçevelendiğini dile getiren Ferik, şöyle devam etti: ‘’Güvenli zeminde yıllara meydan okuyacak binalar yapıyoruz. Daire başına 1 açık, 1 kapalı otopark olacak. Ayrıca yerden ısıtma ve kusursuz ses yalıtımı ile farkımızı ortaya koyuyoruz.

İKON16’da açık yüzme havuzu, fitness salonu, açık ve kapalı otopark, sera bahçeleri, çocuklar için oyun parkı, kafe, sinema ve market olacak. Ayrıca engelli vatandaşlarımızı da düşünerek, çözümlerimizi bu doğrultuda hayata geçirdik.”

2019’DA TESLİM EDİLECEK

Yurt dışından çok sayıda kişinin Mudanya’ya yerleşmek istediğinin altını çizen Ferik, ilçenin sadece yaz mevsiminde değil her mevsim yaşanabilir bir yer haline geldiğini vurguladı.

Mustafa Ferik, ‘’Doğal olarak, Türkiye dışından da insanların ilgisini çekmeye başladı. Bu durum da konut satışlarımıza katkı sağladı. Yurt dışından gelen çok sayıda kişi İKON16 projesi ile yakından ilgileniyor” diye konuştu. Ferik, konutların 2019 yılında teslim edileceğini vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X