İLDER Turnuvası’na görkemli tören 

Bursa Muş İLDER’in düzenlediği organizasyonun finali her iki şehrin siyaset ve spor dünyasını biraraya getirdi.

İLDER Turnuvası’na görkemli tören 

Bursa Muş İLDER’in bu yıl 8.’sini düzenlediği geleneksel futbol turnuvası sona erdi. Raşit Zozik Sezonu adını alan ve 24 takımın 3 ay boyunca kıyasıya mücadele ettiği futbol turnuvası Bursa ve Muş’un siyasetçi ve bürokratlarını buluşturdu. Organizasyonun kapanış törenine; TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Mesut Şehitoğlu, Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve Muş’un Hasköy, Korkut, Yaygın, Konukbekler ilçe ve beldelerinin belediye başkanları Muş Ticaret Odası Başkanı Erdal Koç, siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

ilder.jpg

iceri-079.jpg

KUPA ONGUR TEKSTİL’İN 

Turnuvada Dondurmacı Amca ile oynadığı final maçını kazanan Ongur Tekstil kupayı aldı. TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Çavuşoğlu, Muş İLDER’in birbirinden farklı ve güzel organizasyonlara imza attığını belirterek, ‘Gençleri sporla bir araya getirmek, tanıştırmak ve gençlerin sorunlarını görmek ve çözmek büyük bir özveridir” dedi. Muş İLDER Başkanı Mehmet Veysi Tutkun da, “Ülkemize, ekmeğini yediğimiz Bursa’mıza, doğduğumuz yer olan ve her zaman gönlümüzde yeri olan Muş’a karşı sorumluluklarımız var. Muş İLDER olarak 3 ay boyunca gençleri spora yönlendirmeye çalıştık” diye konuştu. Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ise, “Muş’tan Bursa’ya gelip böylesi güzel bir atmosferi görmek büyük bir mutluluk+ ifdalerini kullandı.

iceri1-004.jpg

iceri2-016.jpg

iceri3-010.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X