İlk görüşmede reddedilince dehşet saçmış

Dün akşam saatlerinde Facebook’tan tanıştığı kızı kaçırmak isteyen asker firarisi dehşet saçmıştı. Kanlı olayın detaylarıda bugün belli olmaya başladı. Genç kızın internetten tanıştığı ve Uşak’ta yaşayan Şuayip Hasan Atçı, ile 1 kez buluştuğu ve arkadaşl

İlk görüşmede reddedilince dehşet saçmış

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi Üçevler mahallesi Deste sokakta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, asker firarisi Şuayip Hasan Atçı kaçırmak istediği 18 yaşında ki Alev Karaduman’ı öldürdükten sonra intihar etmişti. Cinayetin detayları bugün ortaya çıkmaya başladı. 

Alev Karaduman ve Şuayip Hasan Atçı, Facebook’ta üç ay önce tanıştılar. Arkadaşlıklarını internet üzerinden ilerleten gençlerden Uşak’ta yaşayan Şuayip Hasan Atçı, Bursa’ya gelerek genç kızla tanıştı. Alev Karaduman, ilk buluşmada beğenmediği Hasan Şuayip Atçı’nın telefon ve internet mesajlarına cevap vermeyerek ilişkiyi koparmaya çalıştı. Genç kızı saplantı haline getiren asker firarisi Şuayip Hasan Atçı, dün öğlen saatlerinde yaşadığı Uşak’tan otobüsle  Bursa’ya geldi.

Genç kızın evine gelen asker firarisi eve zorla girerek Alev Karaduman’ı kaçırmak istedi. Bu sırada genç kız direnince Alev Karaduman’ı göğsünden vurarak aynı silahla intihar etti.

Adli Tıp’a kaldırılan cesetlerden otopsisi yapılan Alev Karaduman Bursa’ya Şuayip Atçı ise Uşak’a defnedildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X