İlk raunt Büyükşehir’in 3-1

İki Bursa ekibinin filedeki mücadelesi adeta nefes kesti. Nilüfer Belediyespor’u play-off serisi ilk maçında mağlup eden yeşil beyazlılar, seride 1-0 öne geçti. 2 galibiyet alan ekibin 5.’lik maçı oynamaya hak kazanacağı serinin ikinci maçı 25 Mart’ta yap

İlk raunt Büyükşehir’in 3-1

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde ilk 4 şansını kaybeden 2 Bursa ekibinin play-off serisindeki ilk maçında kazanan taraf 3-1’lik skorla Büyükşehir Belediyespor oldu.

Play-off çeyrek finalinde Eczacıbaşı’na diş geçiremeyen Nilüfer Belediyespor ile Fenerbahçe’ye elenen Büyükşehir Belediyespor Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaştı. Karşılaşmaya Büyükşehir Belediyespor etkili başlarken, son bölümde toparlanan Nilüfer Belediyespor’un çabası yeterli olmadı ve yeşil beyazlılar ilk seti 25-20 aldı. İkinci sete ise yeşil mavi beyazlılar iyi başladı.

2 GALİBİYET ALAN TURLAYACAK

File önünde daha etkili gözüken Nilüfer Belediyespor, rakibine 25-17 üstünlük sağlayarak setlerde skora denge getirdi. Büyük heyecanın yaşandığı üçüncü seti Büyükşehir Belediyespor 25-23 alırken, dördüncü sette de etkili bloklarıyla rakibine kolay hücum şansı tanımadı. Bu seti de 25-21 alan yeşil beyazlılar karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve seride 1-0 öne geçti. 2 galibiyet alan ekibin 5.’lik maçı oynamaya hak kazanacağı serinin ikinci maçı 25 Mart’ta yine Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X