‘İlklerin ve enlerin belediyesiyiz’ 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geride bıraktıkları 10 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği yatırımlarla Osmangazi’yi ilklerin ve enlerin belediyesi yaptıklarını belirtti.

‘İlklerin ve enlerin belediyesiyiz’ 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geride bıraktıkları 10 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği yatırımlarla Osmangazi’yi ilklerin ve enlerin belediyesi yaptıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyelerinin dahi yapmaya cesaret edemediği projeleri, Osmangazi’de hayata geçirerek Bursalıların hizmetine sunduk. 10 yılda bin 936 projeyi hayata geçirirken, Bursa ve Türkiye’de birçok ilke de imza attık. Tüm bu önemli yatırım ve hizmetlerin temelinde bütçeyi en verimli ve etkin kullanmamız yatıyor. Vatandaşlarımızın vergilerini israf etmiyor ve hizmet olarak yine halkımıza sunuyoruz. Büyük hizmetler yapıyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetlerle Bursa’yı dünyaya tanıtıyoruz” dedi. 

TAM PANORAMİK MÜZE…

Bursa’nın fethinin 3 boyutlu anlatıldığı Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin, dünyanın en büyük tam panoramik müzesi olarak Türkiye’nin gururu olduğunu vurgulayan Dündar, “Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı müzeyi kısa sürede Türkiye’nin yanı sıra 51 ülkeden 500 bine yakın kişi ziyaret etti. Bursa’da gezilmesi gereken yerler listesinde ilk sırayı alan Fetih Müzesi, yeşil bina konsepti ve mimarisiyle herkesi kendine hayran bırakıyor”  diye konuştu. 

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE FARK YARATTIK”… 

Kentsel Dönüşüm konusunda titiz ve planlı çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Dündar, “Türkiye’nin en güzel kentsel dönüşüm projesine imza attık. 42 hektar alanda hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kapsamında 4 etapta toplam bin 769 konut ile 202 ticaret merkezi inşa edildi. Zemin artı 5 kat formunda inşa edilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, mimari ve teknik özellikleri ile Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarına örnek oldu” dedi. 

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ATLETİZM SALONU…

Küçükbalıklı Mahallesi’nde toplam 15 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Osmangazi Atletizm Salonu’nun, Türkiye’nin en büyük ve en modern atletizm salonu olduğunu ifade eden Dündar, Türkiye’nin ilk uluslararası standartlarındaki kaykay (skate) parkını kazandırdıklarını vurguladı. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X