İMO’da Albayrak yeniden görevde

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi’nde yapılan seçimlerde mevcut başkan Mehmet Albayrak yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.

İMO’da Albayrak yeniden görevde

HATİCE DAL

‘Çalışma Grubu’ ile ‘Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun 2 liste olarak yarıştığı seçimler, dün BAOB Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Yaklaşık 5 bin üyesi bulunan İMO seçimlerinde …. üye oy kullandı. ‘Çalışma Grubu’nun adayı Mehmet Albayrak, ….. oyla yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. ‘Çağdaş Grubu’nun adayı Kemal Cüneyt Erdem ise ….. oyda kaldı.

YENİ YÖNETİM KURULU…

Kalabalık ve güçlü bir aile olduklarını belirten İMO Başkanı Mehmet Albayrak, ‘‘İMO’daki yönetim anlayışında bir değişiklik olmayacak. Çünkü, Çalışma Grubu 26 yıldır Bursa Şubesi’ni yönetiyor. Geçmiş dönemde yaptıklarımızın üzerine koyarak devam edeceğiz. Bizim görevimiz bilimsel anlamda kamuoyunu aydınlatmak ve onlara yol göstermek bunu sürdüreceğiz” dedi.

İMO Bursa Şubesi’nin yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: ‘‘.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X