İnegöl bayrama hazır

İnegöl Belediyesi, ilçe halkının huzur içerisinde bir Kurban Bayramı geçirebilmesi için denetimleri sürdürürken, hazırlıklarını tamamladı.

İnegöl bayrama hazır

SALİH BAKICI

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, İnegöl Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nın huzur ortamında geçmesi için, bayram öncesi yapılan denetim, kurban satış, kesim ve temizlik gibi konularda gerekli tedbirler alınmış olup, bayram süresince vatandaşlarımızın bayramı en güzel şekilde geçirmeleri için çalışmalarımız devam etmekte” dedi.

8 BÖLGEDE KURBAN KESİM YERİ…

Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak Kurban Bayramı süresince tüm birimlerimiz göreve hazır halde konuşlandırılmıştır. Zabıta, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler, Mezarlıklar, Fen İşleri Müdürlüklerimiz ve Çözüm Merkezimiz nöbetçi ve icapçı listelerini oluşturmuştur.

Bayram süresince herhangi bir olumsuzlukta, bu ekipler müdahale edeceklerdir. Bayram hazırlıkları çerçevesinde şehrimizin çeşitli mahallelerinde tespit edilen muhtelif yerlerde 115 kurban atık kuyusu açılacak. 8 farklı bölgede kurban kesim yerleri oluşturuluyor” dedi.

Bayram boyunca kaçan kurbanlıklarla ilgili de Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde bir ekip oluşturulduğunu ifade eden Alper Taban, “Veteriner hekimimizin de başında olacağı araçlı ekibimiz, Alo 153 telefonuna gelen şikâyetler doğrultusunda hem kaçan hayvanlar, hem de kesim noktalarıyla alakalı problemleri çözmek için hazır bulundurulacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X