İnegöl Belediyesi’nden yatırım hamlesi

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, encümen üyelerine yeni yatırımlar hakkında bilgi verdi.

İnegöl Belediyesi’nden yatırım hamlesi

Aktaş başkanlığında toplanan belediye encümen toplantısında üyelere yapılan projeler anlatıldı. Hastanenin yeni yerinde hizmet vermeye başlamasıyla Cumartesi Pazarı ve çevresi ile İnegölspor Tesisleri’nin olduğu alanda heyecan uyandıran bir proje hazırladıklarını belirten Başkan Aktaş, “Bunlardan birincisi İnegöl Spor Tesisleri’nin kurulduğu alan. Burada hem yeni bir meydan oluşturmak, hem semt pazarı ve otopark ihtiyacını karşılamak için kentsel tasarım projesi hazırladık. Yakında kamuoyu ile de detaylarını paylaşacağız. İkinci proje belediye önü kavşak düzenlemesi, üçüncü projemiz ise artık ihtiyaca cevap vermekte zorlanan huzurevi. Mevcut huzurevimiz 42 yıllık bir yapı. Ekonomik olarak ömrünü tamamlamış bir bina. Bunun yerine yeni ve modern bir huzurevi ve aşevi binası bir hayırsever vatandaşımız marifetiyle yapılacak” dedi.

Encümen toplantısında huzurevi binasının yer tahsisi için encümen üyelerinden oluşan bir komisyon da oluşturuldu.

Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nin yıkılacağını kaydeden Aktaş, “Artık biliyorsunuz Kültür Sarayı da ekonomik ömrünü tamamladı. İlgililere buranın boşaltılmasıyla ilgili tebligatlar yapıldı. İnşallah çarşı merkezinde yer alan bu binayı bu sene yıkacağız. Burası meydan olarak düzenlenecek ve çarşı içine de çok güzel bir meydan kazandıracağız. Yeni Kültür Sanat ve Kongre Merkezi projesi de son aşamaya geldik. İnşallah bütün projelerimiz yakında bitecek, takriben nisan ayı gibi projeleri kamuoyuyla paylaşacağız. İnşallah bu yılın ikinci yarısı itibariyle de hepsinin de startını vermek istiyoruz. Ben bu vesile ile çok değerli encümen üyelerimize, Etüt Proje Müdürlüğümüze huzurlarınızda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X