İnegöl kendine geldi: 3-0

Bordo beyazlılar, 35. dakikada Cengiz, 44. dakikada Ahmet Hakan ve 52. dakikada Mustafa’nın golleriybe kazandı. 

İnegöl kendine geldi: 3-0

TFF 2.Lig’de  bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamadığı için kongeye gitmeye karar veren İnegölspor, Hacettepespor’u 3-0 gibi farklı bir skorla geçerek moral buldu. Karşılaşmanın ilkyarısında oyunda ağırlığını hissettiren bordo beyazlılar, 35. dakikada Cengiz’in golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra baskısını artıran İnegölspor, 44. dakikada Ahmet Hakan ile farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşmanın ilkyarısı 2-0 İnegölspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda farkı artırmak için yüklenen İnegölspor, 52. dakikada Mustafa’nın attığı golle skoru 3-0’a getirdi. kalan sürede başka gol olmayınca maçı İengölspor 3-0 kazanmış oldu.  

Stat: İnegöl

Hakemler: Tarık Güldal (***) Mert Bulut (***) Ahmet Deveci (***)

İnegölspor: Şener Özcan (***) Gökhan Kurumuş (***) Cengiz Ötkün (***) Ahmet Hakan (***) (Dk. 70 Cumhur Yılmaztürk **) Niyazi Batuhan (***) (Dk. 55 Enes **) Hacı Mustafa (***) Uğur Daşdemir (***) Emre Öztürk (***) Abdullah (***) Ali Kemal (***) Yasin Görkem Arslan(***)

Hacettepespor: Burak (**) Muhammet Selim (**) Metehan (**) Volkan (**) Serdarcan (**) Ömürcan (**) Ömer Alper (**) Çayan Poshoroğlu (**) (DK 46 Furkan *) Ozan Can (**)(Dk. 17 Muhammet Ali (**) Ali Eren Daşdemir (**) (Dk. 68 Mustafa Hüseyin **) Yavuz Suat (**) Sarı Kartlar: Ömer Alper, Çayan Poshoroğlu (Hacettepespor)

Goller: Dk. 35 Cengiz Ötkün, Dk. 44 Ahmet Hakan Dk. 52 Mustafa (İnegölspor)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X