İnegöl yeniden beyaza büründü!

Marmara bölgesini etkisi altına almaya başlayan kar yağışı İnegöl’ü beyazlara bürüdü.

İnegöl yeniden beyaza büründü!

Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için İnegöl’de karla mücadele ekipleri teyakkuza geçti. İnegöl Belediyesi karla mücadele ekipleri, önce işlek cadde ve sokaklar ile kamu kurumlarının yol güzergâhlarında çalışmalar yapacak. Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle oluşabilecek buzlanmanın da tuzlamayla önüne geçilecek.

Alınan tedbirler hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “Meteorolojiyi takip ediyoruz. Aşırı don ve buzlanma ile alakalı 7/24 ekiplerimiz görev yapacak. Trafiğin aksamaması için çalışmalar yapıyoruz. Köy yollarının açılmasını Büyükşehir Belediyesi yapacak. Biz kar yağışına karşı tedbirlerimizi aldık. 40 personelimiz, 5 kamyon-kamyonet, 3 greyder, 9 kazıyıcı-yükleyici ile karla mücadeleye hazırız” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl şantiyesinde 25 personel, 3 greyder, 2 kar kürüme aracı ve 1 kepçenin teyakkuzda beklediği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X