İnegöl yine kayıp 1-3

Bursa ekibi, sahasında Ziraat Bankası’na 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

İnegöl yine kayıp 1-3

SADULLAH ORGAN

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde İnegöl Belediyespor, sahasında Ziraat Bankası’na 3-1 mağlup oldu. İnegöl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk 2 setinde etkili olayamayan turuncu mavililer, toparlanmasına rağmen yenilgiyi önleyemedi. İlk sette file önünde etkisiz kalan Bursa ekibi, rakibinin 25-17 üstünlüğünü önleyemedi. İkinci seti de 25-21 kaybeden İnegöl Belediyespor, 3. sette toparlandı.

OYUNDAN KOPTU

Bu sete de tutuk başlamasına rağmen son bölümde file önünde etkinliğini artıran turuncu mavililer, rakibine 25-23 üstünlük sağladı. Dördüncü sette de zaman zaman etkili olan Bursa ekibi, ikinci teknik molanın ardından oyundan düştü. Rakibine bu seti de 25-21 kaybeden İnegöl Belediyespor, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı ve ligdeki 13. maçında 10. yenilgisini aldı.

 

SALON: İnegöl

HAKEMLER: M. Ersin Altıparmak (**) Cihat Fırıncıoğlu (**)

SETLER: 17-25, 21-25, 25-23, 21-25

SÜRE: 115 dakika (24, 30, 29, 32)

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Cansın (**) Toobal (*) Ezel (***) Görkem (*) Ersin (***) Al Nabhan (*) (Özer-libero **, Menezes *, Taner *, Çağlar *)

ZİRAAT BANKASI: Rodriguez (**) Koray (***) Rousier (***) Ferreira (**) Cüneyt (***) Hüseyin (**) Volkan-libero **, Berkan **, Burak *, Serhat *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X