İnegöl’de ‘güller’ açacak

OLAY SPOR’a konuşan Teknik Direktör Serhat Güller, yarın startı Tarsus İdmanyurdu maçıyla verecekleri ligde önce play off’u ardından PTT 1.Lig’i hedeflediklerini söyledi.

İnegöl’de ‘güller’ açacak

TOLGA ÖZTAŞ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta ilk maçında yarın deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak İnegölspor hazırlıklarını tamamladı. Dün İlçe Stadı’nda Teknik Direktör Serhat Güller nezaretinde son çalışmasını yapan bordo beyazlılarda herhangi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçı öncesi OLAY Spor olarak İnegölspor’un nabzını tuttuk. Bordo beyazlılar’da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve tüm camia yeni şampiyonluğa inanmış durumda. 

En az 1 puan

OLAY Spor’a açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Serhat Güller, hedeflerinin ilk olarak play-off olduğunu belirtti. Güller, ‘Geçen sezon penaltılarla PTT 1. Lig’i kaçıran bir ekip devraldık ancak biz bu yıl yeni bir takım kurduk. İlk haftalar her zaman zor olmuştur. Ancak ilk olarak play-off’u ardından ise orada kaldığımız sürede liderliği kovalayacağımız bir yıl istiyoruz. Bu yüzden ilk haftada konuk olacağımız Tarsus İdmanyurdu maçından en az 1 puanla ayrılmak istiyoruz’ dedi.

 

Taraftara 3 puan hediyesi

Bordo beyazlı takımın kaptanı Kemal Hastürk ise, ‘İnegölspor olarak bu yıl tek hedefimiz şampiyonluk. Geçen yıl başarılı bir şekilde play-off’a kalmayı başardık ancak penaltılarla PTT 1. Lig’e çıkamamıştık. Şimdi aramızdan ayrılanlar ve yeni gelenler oldu. Bence bu yıl çok daha iyi bir takım olduk ve daha iyi bir hava yakaladık. İlk maçımızda deplasmanda 3 puanla dönerek taraftarlarımıza güzel bir başlangıç hediye etmek istiyoruz’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X