İngilizce şarkıyla sınırları aşacağım

Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine tek başına devam eden Gülçin, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada İngilizce şarkılarla dünyaya açılacağını söyledi.

İngilizce şarkıyla sınırları aşacağım

Emre Akdemir

HEPSİ’NİN DAĞILMASI KAÇINILMAZDI

Türkiye’nin Hepsi’yle tanıdığı, ancak aldığı ayrılık kararıyla grubun dağılmasına neden olan Gülçin, solo kariyerine başarılı ve emin adımlarla devam ediyor. Zaman zaman eski grup üyeleriyle girdiği polemiklerle konuşulan Gülçin, ‘Gruptan ayrılmam gerekiyordu çünkü mutsuzdum. Zaten bu bir gün olacaktı. Dağılmamız kaçınılmaz bir şeydi. İstisnalar hariç zaten her müzik grubunun sonu ayrılık’ dedi. 

DÜNYAYA AVRUPA’DAN AÇILACAĞIM

Yeni hedefinin yapacağı İngilizce şarkılarla dünyaya açılmak olduğunu belirten Gülçin, ‘Yeni şarkılarla birlikte İngilizce cover’lar yapacağım. Onlarla Avrupa’ya açılmayı düşünüyoruz’ diye konuştu. Hedeflerine ulaşmak için acele etmediğini söyleyen Gülçin, her zaman daha iyisi ve kalitelisini yapmak için çabaladığını dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X