‘İnsan kırıldığında en masum ilişkisini hatırlar’

Şu sıralar Şen Makas’la tiyatro sahnesinde seyircisini selamlayan Nurseli İdiz, oyununu sahnelemek için geldiği Bursa’da Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu.

‘İnsan kırıldığında en masum ilişkisini hatırlar’

Nurseli İdiz, Olay Çekirge’den Emre Akdemir’in sorularını yanıtladı.

BU SEZON ÇOK KÖTÜ

Bu sezon başlayan yeni dizilerin çok başarısız olduğuna dikkat çeken İdiz, ‘Bu sezon ekranda değildim ama önümüzdeki sezon iyi bir işte yer almak isterim. Mümkünse tutan bir dizi olsun. Çünkü benim daha önce tutmayan hiçbir dizim olmadı. 45 bölümden aşağı hiçbir dizide oynamadım’ dedi.

DOBRALIKTAN TAVİZİM YOK

Geçtiğimiz günlerde Beren Saat’in ölen sevgilisi Efe Güray’ı anması ve Kenan Doğulu ile ayrılacağı haberleriyle ilgili yaptığı ‘İnsan kırıldığında en masum ilişkisini hatırlar’ yorumunun arkasında duran Nurseli İdiz, her zaman dobra biri olduğunu söyledi. İdiz, ‘Bizim zamanımızda biraz daha zor konuşuluyordu. Ben özellikle kadınlarla ilgili doğruları söylüyorum. Çünkü benim de bir kızım var, Beren de benim kızım yaşında’ dedi. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X