İnternet fuhuş şebekesine operasyon!

Konya ve Gaziantep’te, kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 çete üyesinin müşteri bulmak için sosyal medya araçlarını kullandıkları öne sürüldü

İnternet fuhuş şebekesine operasyon!

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir çetenin, kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı bilgisi üzerine harekete geçti. Yaklaşık 4 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından ahlak polisleri, kadınlara fuhuş yaptırdığı ve yer temin ettiği belirlenen şebeke üyelerine yönelik Konya ve Gaziantep’te eş zamanlı operasyon düzenledi. İki ilde 20 adrese eş zamanlı şafak vakti düzenlenen operasyonda, 1’i Gaziantep’te olmak üzere 1’i kadın 15 kişi gözaltına alındı.

Çete üyelerinin internet siteleri aracılığıyla topladıkları müşterilere ellerindeki kadınları pazarlayarak fuhuşa zorladıkları iddia edildi.

Operasyon sırasında şüphelilerden biri, gizlendiği şöminenin içinde yakalandı. Fuhuş çetesinin lideri olduğu iddia edilen E.A. ve eşi S.A’nın da aralarında bulunduğu şüpheliler, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Şubesine götürüldü. 

Operasyonda gözaltına alınan 8 kadının mağdur olduğu ve ifadelerine başvurulmak üzere Ahlak Büroya götürüldüğü belirtildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X