‘İntihar edeceğim’ dedi ve yaptı

Polisi arayıp ‘intihar edeceğim’ dedikten sonra evinde kendini asarak yaşamına son veren adamın bıraktığı mektup kafa karıştırdı.

‘İntihar edeceğim’ dedi ve yaptı

Samsun’da polisi arayıp ‘intihar edeceğim’ dedikten sonra evinde kendini asarak yaşamına son veren 62 yaşındaki İhsan Doğan’ın,”Ailemi ifadeye çağırmayın. Cesedimi otopsiye de göndermeyin. Ben kendim intihar ettim. Karımı çok seviyorum” diye not bıraktığı ortaya çıktı. 

Olay bugün Samsun’un Çiftlik Mahallesi Mete Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre maddi sıkıntı içinde olan işçi emeklisi İhsan Doğan, 155 Polis İmdat telefonunu arayıp intihar edeceğini ihbar edip telefonu kapattı. İhbarı değerlendiren polis telefon numarasından olay yerini tespit ederek eve gitti. Evin kapısını açan polis Doğan’ın kendini tavana iple asarak yaşamına son verdiğini gördü. Doğan’ın olay yerine gelen eşi ve iki çocuğu bir süre içeriye alınmadı. Ekipler, evde yaptıkları aramada İhsan Doğan’ın, “Ailemi ifadeye çağırmayın. Cesedimi otopsiye de göndermeyin. Ben kendim intihar ettim. Karımı çok seviyorum” yazılı not buldu. Daha sonra da ailesine durum anlatıldı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X