İş Hayatına Uyum

Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlara İş hayatında uyum semineri verildi. Devlet Personel Başkanlığı ile koordineli ol…

İş Hayatına Uyum

Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlara İş hayatında uyum semineri verildi. Devlet Personel Başkanlığı ile koordineli olarak gerçekleştirilen ve Aralık 2014 tarihinde yapılan tercihler sonrasında kuruluşlara yerleştirilen kişilerle alakalı iş hayatında uyum seminerleri yapıldı. Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Zeki Yıldırım 18 aday memur gencin seminerlere katıldığını belirterek “İlk defa kamu görevlisi olarak göreve başlayacak gençlerimize devlet memurluluğuna uyumlarını kolaylaştırmak, iş hayatına bilinçli ve uyumlu başlamalarını sağlamak, çalışma koşulları ve uymaları gereken hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek amacıyla Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binamızda eğitim semineri düzenlendi. 18 aday memur gencimizin katıldığı seminerde Müdürlüğümüz psikoloğu Zeynep Alçelik ve Öğretmen Özlem Kibar eğitim verdiler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X