İş kazası yaşadık

Giresunspor mağlubiyetini iş kazası olarak değerlendiren Kubilay Kanatsızkuş, “Devre arasına 3’te 3’le girip yukarılarda kalmaya çalışacağız” dedi. 

İş kazası yaşadık

Bursaspor’un genç santrforu Kubilay Kanatsızkuş, 6 hafta sonra Giresunspor önünde gelen mağlubiyetin moralleri bozduğunu ifade etti. “Bunu iş kazası olarak değerlendirmemiz gerekiyor” diyen golcü oyuncu, “Önümüzde 3 maç var. İkisi deplasmanda. İki maçı da en iyi şekilde geçip Hatay maçında bu mağlubiyeti telafi etmek için elimizden geleni yapacağız. Hatay maçını evimizde favori olarak oynayacağız. En kötü 3’te 3’le girip yukarılarda kalmaya çalışacağız” diye konuştu.

MORAL OLDU

İç sahada oynadıkları maçlarda baskı hissetmediklerini belirten Kubilay Kanatsızkuş, “İşler kötü giderken, tabii ki bir baskı oluşacak. Ama işler iyi gittiğinde tarafırımız bizim yanımızda olduğunda o atmosferde oynamak karşı takım için çok zor oluyor. Ben baskı olduğunu düşünmüyorum” ifadelerini kullandı. Taraftarların Özlüce ziyaretini değerlendiren Kubilay Kanatsızkuş, “Bizim için onların buraya gelmesi güzel bir moral oldu. Arkamızda olduklarını hissettirdiler bize. Takım için iyi bir moral olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

YALÇIN HOCA ÇOK FARKLI

Bu sezon gol ve asistleriyle takıma katkı sağlamasındaki en büyük desteğin Teknik Direktör Yalçın Koşukavak olduğunu ifade eden Kubilay, “O’nun benden istedikleri, anlattıkları, oyuncuya yaklaşımı. Çok hocayla çalıştım ama o biraz daha farklı. Oyuncudan ne alabileceğini çok iyi bilen bir hoca. Ona yönelik istifa çağrısı açıkçası bizi de etkiledi. Size de yapılsa siz de etkilenirsiniz. Etkilenmiş olabilir doğaldır ancak üstesinden gelir” dedi.

DESTEK BEKLİYORUZ

Taraftara destek çağrısında bulunan genç golcü, “İki İzmir deplasmanını geçtikten sonra, Hatayspor maçında bizi desteklesinler. Hatay maçını da kazanıp ilkyarıyı güzel bir şekilde bitirelim. Bazen ileri gidebilmek için bir adım geri atmanız gerekiyor. Biz de içeride oynadığımız maçlarda rakip çok geride beklediği için öne doğru çıkamıyoruz doğal olarak” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X