Işın Karaca’nın eski eşi aylar sonra ortaya çıktı! ‘Rahatsız olursam, rahatsız ederim’

Işın Karaca’yla evliliği sona eren Tuğrul Odabaş’ın ünlü şarkıcının kızı Mia’nın fotoğrafını “Seni seviyorum kızım” notuyla paylaşması, minik kızın babası Sedat Doğan’ı çıldırttı. Doğan, sosyal medyada paylaştığı bir videoyla Odabaş’a seslendi.

Işın Karaca’nın eski eşi aylar sonra ortaya çıktı! ‘Rahatsız olursam, rahatsız ederim’

Işın Karaca’yla 3 yıllık evliliği kısa süre önce noktalanan Tuğrul Odabaş, ünlü şarkıcının küçük kızı Mia’yı kendi kızı gibi benimsediğini söylemişti.

Odabaş önceki gün Mia’yla çektirdiği bir fotoğrafı “Seni seviyorum kızım” notuyla Instagram hesabında yayınladı. Bu paylaşım, Mia’nın gerçek babası Sedat Doğan’ı çılgına çevirdi.

5de1f586c9de3d2838cfcbed

IŞIKLARINI KAPATIRIM

Uzun süredir yurtdışında yaşayan Sedat Doğan, sosyal medyada bir video yayınlayarak Türkiye’ye dönüş yolunda olduğunu duyurdu ve Tuğrul Odabaş’a seslendi.

“Ben rahatsız olursam rahatsız ederim, beni tanıyanlar bilir. Şimdi Tuğrul efendi olacaksın, adam olacaksın, dans etmeyeceksin. Ben dansı çok iyi bilirim, sana gerekirse samba da öğretirim. Benim kızımın fotoğraflarını alıp Instagram’da, orada burada kullanıp, Türk halkının duygularıyla oynayıp, bir baba figürü yaratıp sahnelerde şov yapamazsın. Arada okyanuslar da olsa ben senin o sahnenin ışıklarını kapatırım. Adam ol, sessiz ol, efendi ol.”
 

5de1f586c9de3d2838cfcbfb

SOYADI DAVASI AÇACAK

Menajeri Recep İlgin, Sedat Doğan’ın dava açacağını söyledi.

“Aslında Sedat böyle bir video paylaşmayacaktı ama Tuğrul Bey’in Mia’yı kullanarak ajitasyon yapması, sahte baba şefkati göstermesi kızdırdı onu. Bir de Işın Hanım, sanki Sedat büyük kötülükler işlemiş gibi Mia’nın soyadını değiştirdi. Sedat kızına yeniden soyadını vermek için mücadele edecek. İki avukatla yola çıktı, dava açacak.”
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X