İsmail Çokçalış geri döndü

Bursaspor’un Karabükspor’a kiraladığı İsmail Çokçalış, geri döndü.

İsmail Çokçalış geri döndü

ERKAN SAĞLIK

Genç defans oyuncusu Karabükspor’un transfer yasağını kaldıramamasının ardından geri dönmek zorunda kaldı. İsmail Çokçalış’ın bundan böyle U21 takımında antrenmanlara çıkacağı öğrenildi. 

Bursaspor A Takım destekli U21 takımı, hazırlık maçında Kuveyt takımı Al Jahra’yı rahat geçti

TİMSAH’A ÇOK HAFİF GELDİ: 3-0

Yeşil beyazlılara galibiyeti getiren golleri Çağatay Yılmaz (2) ve Kubilay Kanatsızkuş attı. Genç oyuncuların isteği maçı izleyen Samet Hoca ve ekibini sevindirdi. 

Bursaspor U21 takımı, Bursa’da kamp yapan Kuveyt takımı Al Jahra ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı. Vakıfköy Orhan Özeselek Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada U21 takımında A takımından inen Muhammed Şengezer, Furkan Emre Ünver, Ramazan Köse, Atanasov, Çağatay Yılmaz, Burak Kapacak ve Kubilay Kanatsızkuş forma giydi. Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, U21 takımının Al Jahra takımıyla oynadığı hazırlık maçını takip etti.

AYBABA TAKİPTE

Samet Hoca ve ekibi, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne gelerek A takımda forma şansı bulamayan genç oyuncuları mercek altına aldı. Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Bursaspor oldu.

Yeşil beyazlılar 4. dakikada Çağatay Yılmaz ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilkyarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda baskısını artıran yeşil beyazlılar, 54. dakikada Kubilay Kanatsızkuş ile maçta 2-0’lık üstünlük sağladı. Karşılaşmada yeşil beyazlıların 3. golünü 90+1’de Çağatay Yılmaz kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X