Istakalar kürsüde

Nefes kesen maçla sahne olan organizasyonda şov sona erdi.

Istakalar kürsüde

RECAİ UYSAL

 

9 gün süren ve 72 sporcunun katıldığı Bilardo İl Birinciliği’nde Mehmet Uz birinci olurken, Ümit Demircan ikinci, Zeki Çakal üçüncü ve Özgür Volkan Kara da dördüncü olmayı başardı.

Bilardo İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve Türkiye Şampiyonası seçmesi niteliği taşıyan 3 Bant Bilardo İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi. 72 sporcunun katıldığı organizasyonda birincilik Mehmet Uz’un oldu. Klassis Bilardo Salonu’nda gerçekleştirilen İl Birinciliği’nin finalinde aynı zamanda İl Temsilcisi olan Ümit Demircan’la karşılaşan Mehmet Uz, rakibini 30-27 mağlup etti ve birincilik kupasının sahibi oldu.

USTALAR KEYİF VERİYOR

9 gün süren müsabakalar sonunda sıralama belli olurken, ilk 4 sırayı alan sporcular final maçı sonrasında ödüllendirildi. Katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bilardo beyin cimnastiği yaptıran çok güzel bir spor. Tabii sizin gibi ustaları izleyince daha da keyifli oluyor. Katılan tüm sporcuları kutluyorum” dedi. 

BÜYÜK SINAV ŞUBAT’TA

Nilüfer Belediye Başkanvekili Fırat Emiroğlu da güzel bir organizasyon olduğunu belirterek katılımın her yıl daha da artması dileğinde bulundu. Turnuva sonunda Mehmet Uz’un ardından Ümit Demircan ikinci olurken, Zeki Çakal üçüncü, Özgür Volkan Kara da dördüncü sırada yer aldı. Organizasyonda ilk 7’ye giren sporcular Şubat ayında yapılacak türkiye Şampiyonası’na direkt katılma hakkını elde etti.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı İlhan satık, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Turgay Aydın, Büyükşehir Belediyespor Yönetim kurulu Üyesi İsmail Hakkı Arslan, Nilüfer Belediye Başkanvekili Fırat Emiroğlu’nun da katıldığı törende sporculara ödülleri verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X