İstanbul Başakşehir’de istinat duvarı çöktü

Başakşehir Kayaşehir’de bir sitenin istinat duvarı çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Arama çalışmalarında bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

İstanbul Başakşehir’de istinat duvarı çöktü

Başakşehir Kayaşehir’de bir sitenin istinat duvarı çöktü. Yıkılan duvarın altında kalan araçtaki 1 kişi ölürken 1 kişi de yaralı kurtarıldı.

Kayabaşı Mahallesinde bulunan bir binanın istinat duvarı saat 17.37’de büyük bir gürültü ile çöktü. Çökme sonucu bir araç duvarın altında kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibi sevkedildi. Kurtarma çalışması sırasında göçük altından 1 kişi yaralı çıkarıldı. Arama kurtarma çalışmaları sürerken bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Olay yerinde ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

-ek-fotograf-basaksehirde-istinat-duvari-coktu-arama-kurtarma-calismalari-suruyor-_3363_dhaphoto2.jpg

MAHALLE SAKİNLERİ KONUŞTU

Mahalle sakinleri yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Bir mahalle sakini, “Burada oturuyoruz, yemek yerken ‘pat’ diye bir ses duyduk. Herkes panik halindeydi dışarı çıkıp baktığımızda bu görüntüyle karşılaştık. Burayı kapattılar ve burada bir ihmalkarlık olduğu kesin. Duvar yıkılıyor, arabalar altında kalıyor ve altında kaç insan olduğunu bilmiyoruz. Şu anda 3-4 binayı boşalttılar.” ifadelerini kullandılar.

havadan-fotograflar-basaksehirde-istinat-duvari-coktu_1690_dhaphoto2.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X