İstanbul Havalimanı’nda dev yatırım

Uluslararası hızlı hava taşımacılığı şirketi DHL Express Türkiye’nin Üst Yöneticisi (CEO) Claus Lassen, İstanbul Havalimanı’nda 135 milyon euroluk yatırım yaptıklarını ve 42 bin metrekarelik bir alana sahip olduklarını belirtti.

İstanbul Havalimanı’nda dev yatırım

Claus Lassen, DHL Express olarak Türkiye’de çok iyi olduklarını söyledi. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yatırımlarının bulunduğunu ve İstanbul Havalimanı’nda da 135 milyon euroluk yatırım yaptıklarını vurgulayan Lassen, ‘’İstanbul Havalimanı’nda 42 bin metrekarelik bir alana sahibiz. Orada büyük bir tesisimiz var ve tam otomasyona sahip bir operasyon merkezi” dedi. Türkiye’nin dünyada merkezi bir yerde olduğuna işaret eden Lassen, kendilerin de Orta Doğu ve diğer ülkelere Türkiye üzerinden hizmet vermeyi amaçladıklarının altını çizdi. Lassen, ‘’İstanbul, çok iyi bir lokasyonda. Çoğu yere 2-3 saat uzaklıkta ve bu mükemmel bir şey. Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’ya Türkiye üzerinden yakınız. Gerekli teknolojiye sahibiz. Kapasitemiz bir 40 bin metrekarelik alana daha yeter. Eğer büyümemiz gerekirse bunu yaparız.

TÜRKİYE’NİN TEMELİ GÜÇLÜ

Türkiye’de yükselen bir piyasa olduğunu ifade eden Lassen, şunları kaydetti: ‘’O yüzden iniş çıkışlar oluyor. Biz, Türkiye’ye ne olursa olsun yatırım yapmaya devam ediyoruz. DHL Express’in ana merkezi de Türkiye’ye çok güveniyor. Türkiye’nin temeli oldukça güçlü. İş gücü, eğitim olarak Türkiye iyi bir konumda ve Türkiye ekonomisi dünyada ilk 15’de.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X