İstanbul Silivri’de Deniz kıyıdan 25 Metre Geri Çekildi

İstanbul’da Silivri sahil şeridinde, deniz suyu kıyıdan yaklaşık 25 metre geri çekildi. Sahil kordon boyunda yürüyüş yapan vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

İstanbul Silivri’de Deniz kıyıdan 25 Metre Geri Çekildi

Silivri sahil şeridinde, deniz suyu kıyıdan yaklaşık 25 metre geri çekildi. Deniz suyunun çekildiği sahilde yürüyüş yapan vatandaşlar, hatıra fotoğrafı çektirdi. Çekilmenin etkisiyle deniz kıyısında küçük adacıkların oluştuğu da görüldü.

“HER YIL OLAN GELGİT OLAYIDIR”

İlçe sakini Reşat Cevizli, yaptığı açıklamada, deniz çekildiğinde akla ilk olarak deprem olma ihtimalinin geldiğini belirterek, “Tabii ki öyle bir şey yok. Tamamen doğanın vermiş olduğu ve her yıl deniz kıyılarında özellikle kıyı şeritlerinde olan gelgit olayıdır. İnsanlar korkuyor ama burada deniz çekilmesiyle beraber ortaya çıkan adacıklar hoş bir görüntü oluşturuyor.” diye konuştu.

“LODOS OLDUĞU ZAMAN DA DENİZ ŞİŞER”

Hayrettin Karakaya ise poyraz estiği zaman denizin güneye doğru çekildiğini kaydederek, “Lodos geldiği zaman da deniz şişer. Tamamen deniz çekilmesi gelgit olayıyla alakalı bir şey.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X