İstanbul’a dönüş zamanı gelmişti

TFF Başkanı Nihat Özdemir, ‘Tribünlere gelecek tüm taraftarlarımızı, sizden-bizden ayrımı yapmaksızın milli takım ve bayrak tutkusuyla ekibimize tüm güçleri ile destek olmaya davet ediyorum’ dedi. 

İstanbul’a dönüş zamanı gelmişti

Türkiye Futbol Federasyonu  Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takımın yaklaşık 5 yıl sonra İstanbul’da resmi maç yapacak olmasından dolayı heyecan duyduğunu belirtti. Özdemir, ‘İstanbul’a dönüş zamanı gelmişti. Beşiktaş Park’ta Andorra’yı ağırlayacağız. Milli coşkumuz, ekim ayında Şükrü Saracoğlu, kasım ayında da Türk Telekom Stadı’nda devam edecek. Ay-yıldız özlemi taşıyan İstanbullu futbolseverlerimizin bu maçlarda milli takımımızın yanında olacağına inancımız tam. Tribünlere gelecek tüm taraftarlarımızı, sizden-bizden ayrımı yapmaksızın milli takım ve bayrak tutkusuyla ekibimize tüm güçleri ile destek olmaya davet ediyorum. Şimdi A Milli Takım’ın yanında olma, destek verme zamanı’ dedi. 

AYIRT ETMİYORUZ

Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolculara güvendiğini aktaran Özdemir, ‘Tecrübeli hocamız Şenol Güneş yönetiminde, büyük işlere imza atacaklarına inandığımız jenerasyonla istikrarlı şekilde turnuvalar takımı olmayı ve dünya sıralamasında ilk 10’a girmeyi hedefliyoruz. 2020 yolculuğunda da rakip ayırt etmeksizin mücadele ederek önce Andorra, sonra Moldova ile oynayacağımız maçlardan 6 puan alıp gruptaki şansımızı daha da kuvvetli hale getirmek istiyoruz. Beşiktaş Park’ta ülkece ihtiyacımız olan milli birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerinden birisine daha imza atacağımıza inanıyorum’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X