İstanbul’da köprüdeki göçük, trafiği durdurdu!

İstanbul Büyükçekmece’de Mimarsinan Köprüsü’nde göçük meydana geldi. Yaşanan göçük trafiği felç etti.

İstanbul’da köprüdeki göçük, trafiği durdurdu!

Olay, saat 20.00 sıralarında E-5 (D-100) karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü’nde meydana geldi. Büyükçekmece Gölü ile Marmara Denizi’nin birleştiği noktada bulunan köprünün en sol şeridinde yaklaşık 30 santimetrelik göçük oluştu. D-100 karayolunun Edirne istikametinde trafik durma noktasına geldi. Oluşan trafik Beylikdüzü’ne kadar uzadı. D-100 karayoluna çıkan ara sokaklarda da yoğun trafik oluştuğu gözlendi. Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.

Emniyet ekipleri göçüğün yaşandığı şeritte güvenlik önlemi aldı. 

Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü’nde meydana gelen göçüğün ardından E-5 Karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Yol açma çalışması için bölgeye iş makineleri sevk edilirken, yollarda mahsur kalan bazı sürücülerin ters istikametten geri gitmeye çalıştıkları gözlendi.

E-5 (D-100) Karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü’nde akşam 20.00 sıralarında göçük meydana geldi. Yarım metrelik göçüğün ilerleyen saatlerde 3 metreye çıkması üzerine trafik çift taraflı olarak ulaşıma kapatıldı. Göçük nedeniyle E-5 Karayolu üzerinde mahsur kalan sürücüler uzun araç kuyrukları oluşturdu. Bölgede çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, yolun yeniden açılmasını için karayolları ile irtibata geçti. Bölgeye sevk edilen iş makinelerinin alternatif bir çıkış için çalışma başlatacakları öğrenildi.

Öte yandan, yollarda mahsur kalan bazı sürücülerin ters istikametten geri gitmeye çalıştıkları gözlendi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X