İstanbul’da yağmur hayatı felç etti: Vapurlar iptal, araçlar yolda kaldı

İstanbul’da beklenen şiddetli yağmur nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Yollar su altında kaldı, tüm vapur seferleri iptal edildi.

İstanbul’da yağmur hayatı felç etti: Vapurlar iptal, araçlar yolda kaldı

İstanbul’da beklenen yağış etkisini göstermeye başladı. Aniden bastıran yağmurla birlikte bazı yollarda su birikintileri oluştu. Araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, bazı araçlar ise suda mahsur kaldı. Mahsur kalan araçlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

VAPUR SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Meteoroloji’nin yağış uyarılarının ardından öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterdi. İstanbul’da hayat durma noktasına gelirken, pek çok noktada trafik kilitlendi. Kabataş-Bağcılar tramvay hattı seferlerini durdurdu ve tüm vapur seferleri iptal edildi.

BAKIRKÖY SAHİL YOLU TRAFİĞE TAMAMEN KAPANDI

İstanbul’da etkili olan sağanak yağışla birlikte Bakırköy sahil yolu oluşan su birikintileri nedeniyle tamamen trafiğe kapandı. Sahil yolunda çok sayıda araç mahsur kalırken, ekiplerin su tahliye çalışmaları sürüyor.

KAPALIÇARŞI’YI SU BASTI

Tarihi Kapalıçarşı da şiddetli yağıştan etkilendi. Kapalıçarşı’nın içinde su baskınları yaşandı. Esnaf kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı.

KARA İLE DENİZ BİRLEŞTİ

İstanbul’da etkili olan yağış sonrası Üsküdar’da kara ile deniz birleşti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X