İstanbullu Gelin dizisinde cinsellik çağrıştıran sahneye açıklık getirdi!

Star TV ekranında izleyicilerle Cuma günleri buluşmakta olan İstanbullu Gelin dizisinde cinsellik çağrıştıran bir sahne vardı. Bu sahne sosyal medyada çok konuşulunca Star TV dizideki ilgili sahneyi akıştan kaldırdı. Bu sahneyi izlemek mümkün olmadı.

İstanbullu Gelin dizisinde cinsellik çağrıştıran sahneye açıklık getirdi!

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da durumu köşesine taşıdı. Koloğlu şöyle yazdı:

“Arabadaki cinsel ilişki sahnesi tepki doğurdu” diye ortalık yıkıldı. ‘İstanbullu Gelin’de Gülbin, Osman’ın üzerine çay döktü. Telaşlandı, silmek için eğildi, kamera açısında ortaya ‘cinsel ilişki’ çağrıştıran bir sahne çıktı. Amerikan romantik komedi filmlerinin bildik şablonlarından biridir.”

istanbullu gelin çay dökülme sahnesi ile ilgili görsel sonucu

Dizide yer alan Beatles grubunun Abbey Road albümünün kapağı hakkında bilgiler sunan Sina Koloğlu, sahnenin bu açıdan da değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı:

İstanbullu Gelin dizisinde cinsellik çağrıştıran sahneye farklı gözle bakın!

“Osman şaşırır, “Nereden buldun bunu?” der. Gülbin, “Ne aradığını bilince kolay” diye yanıt verir. Beatles grubunun ‘Abbey Road’ albümü, son bölümde o ‘meşhur’ (!) sahne öncesi, ekrana geldi. Fotoğrafıyla olay olmuştur. Grup, albüm için stüdyoya girmiştir. Kapak fotoğrafı için önce Everest’e gidip, enteresan bir fotoğraf çekmeyi düşünürler. Zaman dardır. Paul McCartney, kayıtların yapıldığı stüdyonun sokağına çıkar. Fotoğrafını çeker, kapak fotoğrafının nerede olacağı bulunmuştur. Bu kapak, 8 Ağustos 1969 yılında Abbey Road’da çekildi ve albüme adını verdi. Trafik nedeniyle polisin 10 dakika müsadesiyle kısa sürede çekildi. Albümün kapak fotoğrafının hikayesi daha uzun ama yerimiz dar, merak eden internet ortamında bulabilir. Ayrıca Abbey Road Stüdyosu, dünyanın en iyilerinden biridir. Kayıt yapmayan ünlü kalmamıştır. Biz de (Bulutsuzluk Özlemi olarak) bu sokakta bir fotoğraf çektirdik. Bugün Londra’ya giden turistlerin akın ettiği turistik bir yer. Albümde güzel şarkılar var. ‘Come Together’, ‘Something’, ‘Oh Darling’, ‘Because’ bilindik eserler. Sahneyi bir de böyle hatırlamak, neden olmasın?”
 

NE OLMUŞTU?

Gülbin ve Osman arasında arabada yaşanan sahne cinsellik çağrışımı yaptı.

Osman ile arabada çay içen Gülbin (Aylin Aslım) arasında yaşanan anlar, yanlış anlaşılmaya sebep olunca, durum kimilerine komik gelse de bazı izleyenlerin de eleştirisine neden oldu.

Bir anda gündeme düşen sahnede Osman’ın üzerine çay dökülmesi sonucu, Gülbin’in onu temizlemek için eğildiği sahne, farklı görüntülere neden oldu. Aslında masum görünümlü sahne, cinsel ilişki sahnelerini andırınca tepki aldı.

Kıymet, Osman ve Gülbin’in arabadaki hallerini görüp, cinsel ilişki yaşadıklarını düşündü. Şaşkınlıkla olanları izleyen Kıymet’in hallerinden sonra durumu nasıl açıklayacağını bilemeyen Osman da büyük bir utanç yaşadı.

Durumu toparlamaya çalışsalar da görüntüler o kadar başka bir durumu işaret ediyordu ki Kıymet şok oldu adeta.

Bu sahneyi fazla bulan izleyenler de sosyal medyadan durumu eleştirmeye başladılar.

Gündeme bir anda bu sahnelerde cinsel ilişki yaşandığına dair imalar bulunduğu şeklinde düşen İstanbullu Gelin için, Star TV’den de son dakika atağı geldi.

Sosyal medyada dizinin o sahneye yorum yağması, çocukların da o saatte izlediklerinin hatırlatılması ve gelen eleştirilerden sonra kanaldan geri adım geldi.

İstanbullu Gelin’e damga vuran o sahnesini dizinin akışından kaldırdı. Diziyi tekrar izlemek isteyenler o sahneleri göremedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X