İşte Bursaspor’un en büyük sıkıntısı

Bursaspor, son yıllarda en büyük sıkıntıyı forvet bölgesinde çekiyor. En son 2014-2015 sezonunda Fernandao’nun 22 golle kral olduğu yeşil beyazlılarda sonraki 5 sezonda hiçbir isim bekleneni veremedi.

İşte Bursaspor’un en büyük sıkıntısı

Olay Gazetesi Spor yazarı Ertan ERKUVVET Bursaspor’un son yıllardaki en büyük sorunu olan forvet sıkıntısını değerlendirdi.

TFF 1. Lig’de 11. hafta geride kalırken Bursaspor, ligin en çok gol atan ekipleri arasında üst sıralarda yer alıyor. Ligde şu ana kadar Ümraniyespor 18 golle en skorer takım olurken, İstanbulspor da 17 golle ikinci sırada yer aldı. Bursaspor, Hatayspor, Fatih Karagümrük, Altay ve Eskişehirspor 16’şar golle 3. sırayı paylaştılar. Ancak, yeşil beyazlı takımın rakip filelere gönderdiği 16 golün sadece 5’i santrforlardan geldi. Bursaspor’da Kubilay Kanatsızkuş ligde attığı 3 golle en skorer forvet olurken, diğer golcüler Yevgen Seleznov ve Ali Akman fazla şans bulamamanın da etkisiyle birer golde kaldılar. Son haftalarda defans ve orta saha oyuncuları da ekstraları yapamayınca ‘golcü’ sorunu yeniden gündeme geldi.

FERNANDAO-BAKAMBU FIRTINASI

Timsah’ın forvet konusundaki sıkıntısı sadece bu sezona özel değil. Santrfordan yana en son 2014-2015 sezonunda yüzü gülen Bursaspor, sonraki sezonlarda ise bir türlü aradığı golcüyü bulamadı…

Ertan Erkuvvet’in yazısının tamamı için tıklayınız…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X