İşte Göztepe’nin yeni stadı

Başkan Mehmet Sepil, yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

İşte Göztepe’nin yeni stadı

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de kulüp başkanı Mehmet Sepil, yapımı devam eden yeni statları Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde, her zaman Avrupa kupalarını kovalayacak bir Göztepe takımının mücadele edeceğini söyledi. Sepil, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin çatısındaki yürüyüş yolunda, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’de son dönemde bir çok stadın yapıldığını, bu statların, maç günü dışında fazla kullanılmadığını ifade etti.

goztepe1.jpeg

Yeni statlarında, stat çevresinde de bir çok yer yapmayı planladıklarını aktaran Başkan Sepil, şunları kaydetti: “Şu an iş bitiyor. Burası İzmirlilerin buluşma noktası olacak. Sadece stadı açacağız. Bu tesisin bitimi 1 yıl daha alır. Bütün müzeleriyle, dükkanlarımızla, çocuklarla ilgili merkezlerimizle, sağlık konusundaki tesislerle burası İzmirlilerin buluşma noktası olacak. Bu gördüğünüz çatıda güzel havada binlerce kişi yürüyecek. Tesisin tamamı halkın kullanımına açık olacak. İlk maçımız ocak ayının son haftasındaki Beşiktaş maçıyla. Stadı o gün açmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız o yönde.” 

İlk etapta bir kale arkası tribününün koltuksuz olacağını belirten Sepil, “Seyir zevkinin, maçın ambiansının ne kadar değiştiğini hep beraber göreceğiz. Bizim dışımızda bir çok kulüp de müracaatlarda bulundu.” diye konuştu.

goztepe2.jpeg

İDMAN YAPMAYA BAŞLAYALIM

“Göztepe, büyüyerek geliyor.” diyen kulüp başkanı Sepil, yeni stat için kombine bilet satışındaki gördükleri ilginin beklediklerinin ötesinde olduğunu dile getirdi. Sepil, “Doğu ve batı tribünlerinin hemen hemen tamamı kombinelere gidiyor. Orada maç günü için fazla bilet kalmayacak. Yakında kale arkası satışlarına başlayacağız. Statta kombine olmadan maç günü satacağımız bilet sayısı oldukça az olacak.” ifadelerini kullandı.

Sepil, hibrit çimin çakılmasının 9 Aralık’ta başlayacağını, bunun 20 Aralık’ta bitmesinin planlandığını belirterek, “Takıma da ‘Yakında burada idman yapmaya başlayın’ dedim. Oyuncular çok heyecanlı. Buranın Göztepe’ye neler katacağının farkındalar. Yüzüncü yılımızı doldurmadan hayalimizi gerçekleştirdik.” şeklinde görüşlerini aktardı.

goztepe4.jpeg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X