İşte kare as!

Başkan Mesut Mestan, transfer tahtasını açar açmaz işte bu 4’lüyü renklere bağlamak istiyor

İşte kare as!

Mehmet Akyüz, Ziya Alkurt, Şamil Çinaz ve Egemen Korkmaz’ın transferlerinde epey yol alan Mestan, tahtayı açtırır açtırmaz imzaları attıracak. 

Bursaspor’da hareketlilik sürüyor. Pazar günkü Genel Kurul sonrası başkanlık koltuğuna oturan Mesut Mestan, transfer için de kolları sıvamış durumda. Transfer tahtası kapalı olan yeşil beyazlılar’da Mestan’ın bu soruna çare bulması bekleniyor. Bir çok isimle irtibat halinde olan Mesut Mestan’ın hedefindeki 4 isim ise belli oldu. Denizlispor’la geçen sezon şampiyonluk yaşayan Mehmet Akyüz ve Ziya Alkurt ile daha önce Bursaspor forması giyen Şamil Cinaz ile Egemen Korkmaz, Mestan’ın kareası durumunda. 

DENİZLİ’DEN 2 İSİM 

Mehmet ve Ziya geçen sezon Denizlispor’un şampiyonluğunda önemli rol oynadı. 34 maçta 15 gol, 6 asistle oynayan Mehmet Akyüz’ün kulübüyle 1 yıl daha anlaşması bulunuyor. Yeşil siyahlı ekipten ciddi oranda alacağı da bulunan 33 yaşındaki forvetin, Bursaspor’un teklifine sıcak baktığı belirtildi. Mukavelesi sona eren Ziya Alkurt ise geçen sezon 28 karşılaşmada 10 gol attı, 5 asist yaptı. Her iki kanatta da görev yapabilen 28 yaşındaki futbolcunun birçok talibi olduğu biliniyor. 

YILLAR SONRA DÖNEBİLİR

2014’ten 2017 yılına kadar Bursaspor forması giyen Şamil Çinaz’la ise prensip anlaşmasına varıldı. Kayserispor’la sözleşmesi sona eren tecrübeli orta saha oyuncunun yuvaya dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Başkan Mesut Mestan’ın sürprizlerinden biri ise Egemen Korkmaz…Uzun yıllar Bursaspor forması giyen ancak ardından camiayla arası açılan 36 yaşındaki stoperin Erzurumspor’la anlaşması sona erdi. Mestan’ın Egemen’i büyük oranda ikna ettiği ve tahtanın açılır açılmaz bu transferin de gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X