İşte Yılmaz Vural’ın yeni takımı!

Türkiye’nin en gezgin hocası Yılmaz Vural, Süper Lig’e geri dönüyor. Karabük’le anlaşmak için Almanya’dan gelen Yılmaz Vural, son olarak Osmanlıspor’da iki hafta görevde kalmıştı.

İşte Yılmaz Vural’ın yeni takımı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’da Tolunay Kafkas’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Yılmaz Vural getirildi.

 

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Karabükspor ile anlaştığını doğrulayarak Habertürk’e şu ifadeleri kullandı:

 

“Karabükspor ile anlaşmaya vardık, masaya oturacağız ve imzayı büyük ihtimalle atacağız. Tolunay kardeşimin bu takımda çok büyük emekleri var. Ona da çok teşekkür ediyorum. Karabükspor, belli bir düzenini oturtmuş bir kulüp. Bazı Süper Lig ekiplerinde duyuyoruz; oyuncuların paraları ödenmiyor. Ancak Karabükspor’da böyle bir durum söz konusu değil. Kadrolarında çok kaliteli oyuncular var. Benim de daha önce öğrencim olan oyuncular var. Yapmamız gereken, Karabükspor’u şu anda bulunduğu yerden kurtarmak. Sezon başında Avrupa Ligi’nde önemli bir başarı elde ettiler. Daha ileriye de gidebilirlerdi. Tolunay Kafkas’ın bu takıma çok büyük katkıları var. Biz de elimizden geleni yaparak takımı layık olduğu yere getirmeye çalışacağız. Ben Almanya’daydım ve bugün geldim. Karabükspor ile masaya oturacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X